Blev inge bilder ikväll heller, utan nät...

Blev inge bilder ikväll heller, utan nät efter åskan. Kanske jag uppdaterar lite bilder imorrn, har jag tur kanske jag har fått någon bebis bild oxå. Åh va härligt. Längtar efter Vidar gör jag så jag blir alldeles matt. Min lill fis. Pappa, Johan och Sam har försökt fått liv i forden men den är så vrång så de gav upp till slut. Slutar tre imorrn oxå, då blir det att samla ihop alla barn och åka upp på bygde för att städa. Ville inte vara där uppe idag när det åskåde. Eldar för att få ta en dusch innan jobbet imorrn bitti. Sen en ledig fredag som ska tillbringas på stranden om vädret tillåter. . :-) hoppas. ! Nu blir det tv innan det är sov dags:-)


Nu har det varit mycket så jag har inte hu...

Nu har det varit mycket så jag har inte hunnit skriva nåt vettigt här. Jag följer en bekant som ligger i uppsala med diagnosen Leukemi. Hon är lika gammal som mig men hon är en fighter. Kämpa teres ! Sen tänker jag mycket på Charlotte som imorrn ska fullfölja ett kejsarsnitt på gävle bb. Väntan är över alldeles snart. . :-) sen saknar jag mina barn som varit med syrran sen i måndags, nils kom hem igår men jag hann knappt se honom eftersom jag jobbade kväll då. Ska hämta honom på fritids senare men vidar får jag inte träffa förrän i morgon. Han ville inte vara på dagis, så sis är dagmamma. . :-) världens bästa oxå faktiskt. Kolla in hennes blogg här http//hannakjonsson.blogg.se Ska läsa min bok nu medan L har vila. Så spännande är den. Vann Nattfåk på tradera häromdan så den kommer väl på posten idag kanske. Den ska vara bra enligt alla som läst den. Attans jag skulle betalt räkningar igår oxå, tvunget ikväll alltså. Springturen gick sådär igår, ikväll blir det bättre. Kram på er. .


Läser min braa bok medan L vilar. Snart mi...

bild117 (MMS)

Läser min braa bok medan L vilar. Snart middag och efter jag slutar ikväll så ska Sam och jag gå till Charlotte och Daniel för Kvällsfika. . :-) plus lite foto shoot på magen innan den försvinner. På torsdag kommer bebisen. . Åh va mys, jag ska snusa bebis i helgen. . :-) barnen är hos Sis och har det bäst. Imorgon ska dom på Furuvik och ha det bra, bad, apor och karuseller. Vidar blir kvar hos Hanna tills torsdag medan vi hämtar hem Nils tisdag kväll. Han ville vara på fritids onsdag och torsdag så han får väl det då. Vet ni att Idol Andreas och gynning är ett par? Snyggt par. . Blir nog bra det. Hörs ikväll kom ihåg solfaktor. . ;-)


Kvällspromenad med lill prinsen. Titta på ...

bild116 (MMS)

Kvällspromenad med lill prinsen. Titta på kossorna. :-)


SMS-inlägg

bild115 (MMS)


Premiär för pool bad. Härligt väder och en...

bild113 (MMS)

Premiär för pool bad. Härligt väder och en massa vatten bus. Ungarna mår kanon när det är så här. Märks så väl. . :-) äntligen säger jag bara. Trist att behöva jobba imorgon bara. . :-( nu ska Sam och jan åka till arbrå och inhandla deg sen blir det fotbolls träning och soffan ikväll. Bjuder på några härliga bilder.


SMS-inlägg

bild110 (MMS)


Vi har lekt lekar och spottat grodor. . ;-...

bild109 (MMS)

Vi har lekt lekar och spottat grodor. . ;-) gör roligt. . Nu blir det sing star så skämmer ut oss ordentligt. Myggor finns det gott om här oxå. Jag är så glad att vi har så braa människor runt oss. Christian & Ida är bra fest anordnare helt enkelt. Hörs senare. . :-)


SMS-inlägg

bild107 (MMS)


Nu har vi kommit till röste. Christian fyl...

bild106 (MMS)

Nu har vi kommit till röste. Christian fyller tretti och det ska firas. . :-) börjar anlända fler och fler nu, nu ska vi ge oss ut på tips runda. Jag kommer inte att vinna. Och det är dagens sanning det. ! Bubbel och melon som välkomstdrink och tilltugg. Härligt. . :-) återkommer. . . .


Mikael kusin. . :-)

bild105 (MMS)

Mikael kusin. . :-)


SMS-inlägg

bild094 (MMS)


SMS-inlägg

bild092 (MMS)


Nu har vi anlänt till fest platsen. . :-) ...

bild091 (MMS)

Nu har vi anlänt till fest platsen. . :-) hela pappas släkt med flera. . :-) återkommer. .


Änglar finns dom? Kanske är det dom som tr...

bild089 (MMS)

Änglar finns dom? Kanske är det dom som trollat fram midsommar solen idag. Hoppas det håller i sig, jag längtar hem! Vill göra kransar till pojkarna och blomstra till lite hemma. Min älskade Sam hade städat så fint när jag kom hem igår kväll. Tack hjärtat för det. Nu ska jag få lite ordning på våran personal pärm. . :-) hörs senare kram på er


Midsommar......

Vet ni att vi ifrån i måndags går mot sämre tider? Och med sämre menar jag mörkare...

Nu börjar mörkret komma på kvällarna, typiskt när man just börjat vänja sig vid de ljusa härliga kvällarna!
Varför ska det vända just när det börjat? Trist helt enkelt. Men iaf så är det ju midsommarafton imorrn och jag börjar dagen med att jobba från kl 8.
Vet inte än när jag får åka hem men jag hoppas verkligen att jag hinner se ankracet i Växbo kvarn kl 14. 
Jag ska vinna första pris, vilket är 5000 riksdaler..Då ska jag bjuda mormor, morfar, mamma, pappa, syrran & brorsan på brakmiddag på Växbo krog för allt de ALLTID hjälper oss med..barnen, ved, pengar ( vid brist ), mat, billagning, bygdegårdsgrejer, gräsklippning Ja bara för att de är det bästa som finns..!
Vet inte riktigt vad vi skulle göra utan dom, jag hoppas ni läser det här....Puss på Er!      VI ÄLSKAR ER
Nu ska jag sova en stund innan jag ska iväg igen...

Ha en riktigt trevlig midsommar nu och ta hand om varandra och uppskatta varandra varje dag...:-)


Är i kilafors och leker en stund. Skjutsar...

bild088 (MMS)

Är i kilafors och leker en stund. Skjutsar Elina på träning. Brorsan, jag och ungarna ska gå och köpa glass medans. Tog med syrrans Baltasar oxå. Solen skiner och det är skapligt varmt. En mysig kväll helt enkelt efter en dag med massa nyttiga saker gjorda. Vi är värda lite kvalitetstid. Kram på er . . :-)


Måla, fixa, kaffepaus, damma osv ...

bild087 (MMS)

Måla, fixa, kaffepaus, damma osv Nu är det färdig slipat men nu mina vänner behöver jag hjälp. Lasera, måla eller bara lacka skivan? Kan inte bestämma mig.


Älskar lupiner i vas inte i rabatten. ;-) ...

bild086 (MMS)

Älskar lupiner i vas inte i rabatten. ;-) sommarblomma. . Fortsätter slipa och måla idag, fixar lite i trädgården emellan. Uppehåll men moln idag. Vill ha sol. .NU !


Målar och kollar på the mentalist samtidig...

bild085 (MMS)

Målar och kollar på the mentalist samtidigt, tur att man är kvinna. Vattenmelonen väntar på bordet. . .måste skynda mig :-)


Kvällsprojekt. . :-)

bild084 (MMS)

Kvällsprojekt. . :-)


Jag, Elina och Vidde tog en tur på Erikshj...

bild082 (MMS)

Jag, Elina och Vidde tog en tur på Erikshjälpen och handla lite bord, korgar m m Nu ska det målas ikväll. Vitt vitt vitt. . ;-)


Leksvik hylla finns oxå till övers. Buda. ...

bild080 (MMS)

Leksvik hylla finns oxå till övers. Buda. . . :-)


Spjälsäng säljes till första bästa. . :-) ...

bild079 (MMS)

Spjälsäng säljes till första bästa. . :-) två hundra riksdaler. Man får med ett Spjälskydd om man vill, i vitt. Först till kvarn. Vet ni någon som behöver en eller behöver du en, ring mig 0705417064


Äntligen, som vi väntat på denna dag. Vi h...

bild073 (MMS)

Äntligen, som vi väntat på denna dag. Vi har ätit middag på soldäcket för första gången i år. Härliga sol och värme. Vidars läkarbesök gick kanon bra, han var så duktig och öronen såg fina ut. Röret i höger öra var på väg att lossna men vi skulle avvakta och kolla igen om sex månader. Efter sjukhuset åkte vi hem för lunch och sen blev det shopping på Håkes blommor i Mo. Planterat lite men sen packa vi fika och gick ner på Växbo Kvarn och lekte i vattnet med bästa gravida Charlotte och hennes barn. Lite bränna fick väl axlar och rygg, och det lider man ju total brist på så det var ju helt okej. . :-) funderar nu på om jag ska dammsuga bilen och göra den sommar fin. Utvändig tvätt blir det imorrn efter jobbet hos mormor & morfar. Barnen ska vara där tills jag slutar eftersom Sam börjar tolv. Känns ganska bra att det är arbetsdag imorrn. Ledig idag och ledig på onsdag igen. Träffade Frida Bruce idag med, svängde in och sa hej och kramades när vi kom från Mo. Fortsättning följer. . .


Trädgård på jobbet. pionhysteri. . :-) i l...

bild067 (MMS)

Trädgård på jobbet. pionhysteri. . :-) i like a lot. . ;-)


Apropå kunga bröllopet. . :-) prins Dani...

Apropå kunga bröllopet. . :-) prins Daniel är bara för underbar. Vilken kille Victoria har hittat där, läre bero på att han tillbringat mycket tid i Hälsingland. Tror ni inte? Hans tal var bara så vackert, tillägnat sin hustru. Victoria är helt underbar hon med, skojade med barnen, flirtade i kyrkan och det var nog tur att hon har öron annars hade hon flinat runt. . ;-) Helt klart äktenskapstycke där. Det bara lyser kärlek om de där två, och då har de ändå varit tillsammans i åtta år. Men endast fått visa sin kärlek öppet i ca ETT ÅR. Det måste vara påfrestande i ett förhållande, det här kommer att hålla i en evighet. . :) Citerar Daniel " STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN " Nu ska jag drömma bröllop och låtsas som att jag inte hör ösregnet utanför fönstret. . Godnatt alla vackra människor och ta vara på och uppskatta de ni har nära varje dag.


Tänk vad roligt man kan ha med en korv bub...

bild064 (MMS)

Tänk vad roligt man kan ha med en korv bubbelplast. . :-) solen skiner och vi har en myskväll hos mor & far. Nu blir det glass och varm hjortronsylt. Gott !


Superskön fredag här på överbacken. Vi har...

bild060 (MMS)

Superskön fredag här på överbacken. Vi har middag här hemma för alla som kapat vår ved. Nu börjar vi slappna av mer och mer. Gjorde en helt suverän efterrätt. Recept kommer senare. . :-) imorrn fick jag jobba mellan tio och halv fem. spotify och ett glas rött blir det nu. Ha det gott !


Dagens viktigaste inköp. . :-)

bild058 (MMS)

Dagens viktigaste inköp. . :-)


Levis blev så lycklig över sin fina trakto...

bild053 (MMS)

Levis blev så lycklig över sin fina traktor tröja. . :-) vi har det super härligt här. Varmt och en massa goda vänner.


Det här är min ljuvliga morgon med mina ju...

bild050 (MMS)

Det här är min ljuvliga morgon med mina juveler. . Nu ska vi packa matsäck och styra bilen mot långnäs. Hoppas solskenet håller i sig. Ha en trevlig torsdag alla !


Och Ja, jag säger godnatt kl 22:36 varje k...

bild047 (MMS)

Och Ja, jag säger godnatt kl 22:36 varje kväll. Va sjukt, såg det nu. Ha ha


Äntligen är skåpet målat....

Idag har vi varit ute i solen och myst. Malin, Lukas och Kevin kom en stund på fm. Brorsan kom och fick massage, han hade gått med en gräsröj...Det är ju så när man är otränad, eller hur Johan .....??

Fick veta att jag inte kan jobba i helgen heller så nu kommer jag att bli inringd på hemtjänsten...lovely...NOT
Det är det absolut sista i livet jag vill jobba med.....usch & fy !!

Målat hörnskåpet nyss och det blev så bra, varför har jag inte gjort det för längesen egentligen...?

Sam åkte upp till Lapptjärn med några grabbar från jobbet och där kan dom vara själva och slåss mot myggen medan jag sitter framför Morden i Midsomer med en påse OLW....:-)

Imorgon ska vi på Långnäs och leka hela dan, ska koka korv och ha med i termos, en massa kaffe och kanske hinner jag baka en kaka imorrnbitti...
Irma & Bettan kommer och så ska vi hämta upp Älskade Ebba...Vidar längtar så efter henne....Nils med såklart men han säger det inte rakt ut som V gör.

Smakade Marabou´s Polkachoklad idag och herregud sååååå god !

Fortfarande så täppt i brösten och näsan så jag blir tårögd...pissjobbigt !

På fredag har hjärtat och jag bestämt att vi ska " Tack för vedkapningen middag " för mamma & pappa, Inge, mormor & morfar och Johan. Massa god grillmat, egen potatissallad, sallad, en massa vin och ugnsgrönsaker...
Hoppas på sol bara.

Nu ska jag bespruta näsan och somna här på soffan tror jag i doften av lacknafta och färg....härliga tider !!
Godnatt

Jag har varit och knappat på växbobygden...

Jag har varit och knappat på växbobygdens hemsida idag så allt blev snett och vint. Aj aj aj. Måste nog ringa Lars och säga att någon galning hackat den. . :-* måste gå kurs i sånt. Är helt talanglös med koder och grejer. Ska googla någon bra internet kurs nu så ska det åtgärdas imorrn. Trött och hes beger jag mig mot sänghalmen. Blev ofrivilligt ledig imorrn å, L är inlagd på sjukhuset. Undra sa flundran vad morgondagen kan ge. Vila, kaffe och sol hoppas jag iaf. Godnatt allesamman. . . Kram kram


This is my night. . :-)

bild046 (MMS)

This is my night. . :-)


Bästaste UK

bild037 (MMS)

Bästaste UK


Virus var det i allafall...

sa läkaren. Ipren och vila, hemma imorgon också då. Grattis Ulla idag, hon fyller 90...tjo hooooo
Börjar lära mig det här nu tror jag...måste fixa lite med designen imorrn...eller så ska jag ta med datan i sängen och kolla på något roligt...nån deckare kanske...

Det är knappt någon som vet att jag har en blogg, märks väl på kommentarerna vilka som hittat hit.

Tack för idag, läkaren sa faktiskt vila så nu blir det ryggläge tills i möre...:-)

Vattenlek och grodyngel...


Lyxlunch på underbara Växbo krog med de bästa !


Min goding

bild035 (MMS)

Min goding


Klasskompisar


Examen


Snart är väntan över C !

Här ligger Olle och snarkar...  Tänk att en människa ingen någonsin träffat kan vara så efterlängtad av så många !!!Här ligger stackars Olle inlåst. Tänk att en människa kan vara så efterlängtad !

Sjuk....

Har obeskrivligt ont i halsen och så jobbigt att andas..fick tid kl 13:45 på HC. Hoppas de ser något så detta går över... Nästan lite ont i örat med, men det blir väj så när det är täppt kanske...:-(

Har paketerat lite grejer som jag sålt på Tradera. Ungarna leker, kaffe och solen skiner efter allt regnande...skönt det iaf.

Helgen har varit fullbokad, först i fredags så åkte jag och pojkarna och Uk på björnsafari, men vi såg bara 2 ällar (älgar)...enligt V.
Sen var det grilldans i lördags med massa öl och kuligheter på bygde, hemma vid 03 snåret lite halvlullig....  :-)
Jobbigt förkyld redan då så det var ju inte direkt bättre på söndag morgon när vi skulle iväg och fira Sams mormor Ulla som fyller 90 idag...Åka bil och dricka cola all day long....Vi åkte till Hamra wildcamp där vi förbeställt helt gudomligt god mat...bilder kommer...
Ungarna skötte sig exemplariskt..:-)

Sen hemresa och somnade i soffan vid 22...stannade där resten av natten...hah haa

Nu ska V och jag slänga i lite tvätt i maskinen och plocka undan lite här hemma i snigelfart...
Jag tror jag hinner få en kopp kaffe hos Uk innan HC.

Have nice day...

( lägger in bilder ikväll...)

fredagsmys...

Nu har vi examinerat färdigt för idag, Trevlig stund i Rengsjö kyrka...Barnen var sååå duktiga att sjunga och de var så fina. Sen lunch blev det på Växbo krog efteråt..utmärkt mat, helt sjukt gott !!
Pojkarna och jag ska dra iväg och hämta Uk nu och bjuda henne på middag, sen ska vi ha fredagsmys i bilen och spana efter björnar...jäklar om vi inte ser någon idag, ska åka på ett " säkert " ställe ikväll !!!

Have nice evening folks....
( bilder kommer imorgon, på björnen oxå  ;-) )

Älskade ungar


Examen

Imorgon smäller det....största prinsen tar examen från förskoleklassen...skrämmande vad tiden går fort !
Men kul också såklart. Rengsjö kyrka kommer att sjuda av liv på förmiddagen och sen ska alla gå till hembygdsbyn för fika. Mys...
Hela familjen ska vara med + syrran.
Efter det ska barnen och jag, Johanna och hennes söner, Charlotte med barn åka till Växbo kvarn för lyxlunch och vattenlek. Sen måste jag nog försöka klämma in lite gräsklippning härhemma och efter det ska jag bjuda bästa UK på middag och björnsafari med barnen. Ser fram emot en trevlig dag...
Nu måste jag ladda ur kameran på bilder, jag tror det låg 567 st där....aj aj aj...

Godnatt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0