Trädlek med morbror !!

img_2966 (MMS)

Trädlek med morbror !!


Härligt med sol. Vi har varit ute hela dag...

img_5261 (MMS)

Härligt med sol. Vi har varit ute hela dagen, plockat vide, klättrat i träd, krattat, affischerat för loppis, cyklat och ställt i ordning grillen för helgens andra grillning. Underbart !! Det är lycka när solen börjar värma...


Underbara knoppar som kikar fram !!

img_3888 (MMS)

Underbara knoppar som kikar fram !!


Jag har inte....... Bitit på naglarna på l...

img_5954 (MMS)

Jag har inte....... Bitit på naglarna på länge länge... Är så nöjd och glad att jag kan låta bli. Nu jäklarns ska jag sluta med detta äckleri....   Ska unna mig förstärkning på mina egna, när de växt ut tillräckligt eller ska jag prova en förlängning och så får mina egna växa ca en månad under dessa... Kanske en säkerhetsåtgärd???!! Imorgon skall Vidar och jag åka till Arbrå och klippa hår och leka med tremänningar...;-)


Fiske, sol och bortbjuden på middag. Lyxlö...

img_0229 (MMS)

Fiske, sol och bortbjuden på middag. Lyxlördag !!!


Blanka Blanka.... Nu ska jag iväg på årsmö...

img_7135 (MMS)

Blanka Blanka.... Nu ska jag iväg på årsmöte och imorrn är det jobb hela dagen, bada ska vi göra. Har ett projekt med mina nerbitna naglar, ska för sjutton låta dom växa ut- jag målar och fixar allt för att jag inte ska sätta tänderna i dom. Syrran skulle iväg och fixa sina idag, nyfiken på hur det blev.....:-)


Städar inne, städar ute, städar bilen, sor...

img_6450 (MMS)

Städar inne, städar ute, städar bilen, sorterar vinterkläder, urvuxna kläder, trasiga kläder, sorterar sopor, tömmer full batterisopkorg, skurar toalett, diskar, spotifyar, dricker kaffe, servar Vidar och kokar tomtegröt. Ja det var nog hälften iaf !! :-) trevlig och mindre trevlig dag idag på ledig dag !! Solen strålar iallafall !! Kärlek


Sms blogg funkar ibland.. Gick inte igår. ...

Sms blogg funkar ibland.. Gick inte igår. Men idag gör vi ett nytt försök..:-) igår var jag på jobbet all day, kul dag, solig dag och en riktigt glad mys dag med bästa D. Vi fikade, shoppade och softade. Idag har jag motionerat sammanlagt 9,7 km. Skönt i benen. Underbart när det är isfritt. Härligt vårväder dessutom. Gick promenad i stan med syrran i morse sen åkte vi på " köpabilrunda", hittade några potentiella men vi får la se vad det blir. Sen for jag hem för lunch och hämtade kidsen, vi tog en titt på lammisarna hos mormor och morfar samt fika såklart. Hem och lagade middag, kyckling med ädelost i med pressad potatis. Rekommenderas !! Sen ringde mor och ville ha sällskap på en promenad och inte tackar jag nej ! Nu ligger jag i sängen och ska kolla på en film. Imorgon jobb hela dagen sen en hemmakväll med läxläsning och tvättning, det ser inte bättre ut. Tvätthögen försvinner väl inte iallafall.... Hörs imorgon. Lägger in bilder på lammen och isfria vägar då. Godnatt !!


3,5 km på 40 min. I solen. Ljuvligt. Nu pr...

3,5 km på 40 min. I solen. Ljuvligt. Nu provköra en Ford Mondeo Titanium... :-)


SMS-inlägg

img_9627 (MMS)


SMS-inlägg

img_7514 (MMS)


Pimplat och anglat på morgonen. Grillat ko...

img_9094 (MMS)

Pimplat och anglat på morgonen. Grillat korv och nästan sett solen genom molnen. Fick en öring på ca 2 kilo på angeldon. Inte dåligt förvånade vi blev när den var landad. Annars små abborre och två gäddor. Barnen var nöjda, blöta och glada hela tiden. ;-)   Nu har jag packat för jobbet och ska in till Milla och UK på vägen. En myskväll på jobbet med andra ord, kommer somna kl sju... Trött redan nu !!


SMS-inlägg

img_3725 (MMS)


Bjudmiddag på påse !! Kanonsmart mat, kyck...

img_5722 (MMS)

Bjudmiddag på påse !! Kanonsmart mat, kyckling, paprika, lök, champinjoner. Blandas med krydda och olja i påsen 40 minuter, servera med ris. Mor & far fick mat här ikväll. Måste ju bjuda tillbaka emellanåt. Är yr och mår konstigt lika som jag mådde i fjol vår. Är rädd för vad det kan vara men det är inte lika påtagligt nu som då. Kanske måste söka för det ändå. Ger det helgen på sig så kanske förkylningen gett med sig också. Idag har vi varit i Arbrå och firat kusinen utan picknick, det blev ju så tråkigt väder. Trist när vi är lediga men jag tror barnen hade kul ändå. Imorgon låter det som vi ska angla med brorsan på Lill Vänsjön. Grilla korv och fånga gädda, perfekt fredagsnöje innan det blir fredagsmys på jobbet för mig från kl 16 Ikväll måste jag nog läsa ut boken också - så spännande!!


Denna har tagit upp all min tid ikväll. Jo...

img_2596 (MMS)

Denna har tagit upp all min tid ikväll. Jobbat idag och gjort tidig helg, ledig i  2 dgr. Börjar 16 på fredag och jobbar sen helgen.... Imorgon ska vi nog fira kusin Emil i efterskott och ta en picknick vid vindsnurrorna på berget. Mäktigt vackert fridfullt...:-) om vädret tillåter vill säga... Håller tummar och tår för skinande sol imorrn. Annars blir det innelek i Arbrå. Nu ska jag läsa vidare. Kärlek till Er.


Sitter i bilen medan syrran och de andra u...

img_5961 (MMS)

Sitter i bilen medan syrran och de andra upptäcker Storsands havsbad i vinterskrud. Blåser svinkallt här ute... Vågar inte kyla ner mig så jag blir värre än vad jag är redan så jag stannade i bilen... Fyndat ett par vinterkängor till mig idag, 500 pix istället för 1300. En tråkig sak vi upptäckte idag var att Mias prylbod i Söderhamn inte finns mer. I sommar ska vi åka med båten Moa i Söderhamns skärgård.  Nu ska vi strax åka hemåt igen, baka lite tror jag bestämt.


Lite fräschare idag men tandvärk som attan...

img_5903 (MMS)

Lite fräschare idag men tandvärk som attans... Väntar på syrran och Elina för en shopping och mat tur till Söderhamn. Lagomt jobbigt idag !


SJUK Känner mig typ lika pigg som jag ser ...

img_0297 (MMS)

SJUK Känner mig typ lika pigg som jag ser ut. På väg att hämta kusin Emil på dagis så Vidar har någon att leka med när mamman är ur spår på riktigt !!


Olle var och hälsade på oss igår !! Sötunge !

img_4913 (MMS)

Olle var och hälsade på oss igår !! Sötunge !


SMS-inlägg

img_5832 (MMS)


Lördagsmys

img_5874 (MMS)

Lördagsmys


SMS-inlägg

img_8737 (MMS)


SMS-inlägg

img_5950 (MMS)


Fredagsmys

img_2848 (MMS)

Fredagsmys


RSS 2.0