Mår pyton...

Sitter här i min ensamhet och mår så jäkla illa, försöker koncentrera mig på Det okända men funkar inget vidare...
Gick skapligt bra idag på min, Josefine och Elizas dag på skolan. Vi skulle anordna en aktivitets dag för våra klasskamrater. Massa lekar, utmaningar, skoj och LCHF mackor med färkost...Tror det var uppskattat.
Vi ska sätta ihop en rapport till Helene bara så är det klart !!

Vet inte hur det blir imorrn för mig som det känns nu, läre jag nog ha nära till en toa..

Mor och far var hit ikväll och umgicks, spelade spel med Vidar och han blev så glad. Morfar stannande och masserade Nils tills han somnade...myspappa...love him!


Stackars Sam fick åka på jobbet när jag kom hem eftersom han varit hemma med Vidde idag. De hade varit ute i solen hela em, det var så varmt och skönt. Sam skottade av hela altantaket så nu kommer solstrålarnas värme igenom, in till oss i huset. Gratis uppvärmning....:-)

Jag ska försöka lägga in lite härliga snöbilder från i helgen imorgon.
I söndags var Sam och jag i snödrivan på baksidan med pojkarna i flera timmar, vi byggde olika hopp åt Nils och hans snowboard och Vidar körde sim Matta i en jäklarns fart. 2 olika banor med hopp. Idag var de ännu bättre, när de stelnat till lite. Utefika och sol i blekansiktet, behövs nu...

VILL HA MERA , VARJE DAG.

Skriver mer imorrn, ska försöka gå och somna så jag slipper lida mer !!

Natta !

Mello

Bengtzing och Pritchard går direkt till Globen och sen går Anders och han tatuerade snubben till andra chansen...Mitt heta tips för ikväll....

Mår lite halvtaskigt i magen men jag tror det beror på Vidars efterkräkning för någon timme sen....blä

Barnen sover och sis och jag dåsar under ett täcke i soffan....ska dricka cola nu så kanske jag vaknar till.

Imorrn blir det nog en utedag, hoppas solen skiner  :-)


Massa klemmar fra meg

Hej magsjuka....

Jahopp då var det kört...Stackars Vidar började kräkas igår kväll vid 20 sen har han kräkts 1-2 ggr i timmen tills vid 04.00 imorse....men nu sover lillen och jag hoppas verkligen att det är över nu. Sanerat toalett och sängar och kök.....tagit reda på all tvätt och nu går maskinen för fullt. Ska åka ner till mamma och tjuva torktumlaren för några vändor...:-)

Sam ska åka ner på stan och handla nödvändiga saker ifall någon mer blir, förhoppningsvis INTE.

Jag fick inte jobba imorrn heller, Sussie ringde och tyckte att jag skulle vara hemma med betalt så jag inte smittar D. Det vore katastrof. Skönt, då kanske jag hinner göra färdigt allt inför veckan i skolan. Ska göra världens snyggaste broshyr om en dröm som jag har. Tillsammans med syster såklart.

Nu ska jag bena kokad högrev till middagen ikväll, sen ska jag sitta vid datorn hela kvällen...sådär känns det men förhoppningsvis sover Vidar den mesta tiden.

Hann göra allt på listan jag skrev igår förutom att maila allt till Josefine. Det skall göras nu !!

Ha´t bra

Hej hopp gummisn...

Sitter på skolan och skriver så fingrarna blöder...:-)
Funderar på min broschyr som ska vara klar till tisdag och jag och Elizaboop försöker bli färdiga med vårt
projekt till måndag då vi ska ordna en dag för våra klasskamrater.
Kul ska det bli !!!

Stressad som tusan för allt som har att göra med BYGDE:

ikväll måste jag
boka bastun
skriva mötesprotokoll
packa aktivitetsväskan tills måndag
fixa avilappen
Koka högreven innan den blir gammal
ja ni som ni ser så är det fullt upp....

hörs nå senare

Vi har nyss ätit en underbar middag på Jop...

Vi har nyss ätit en underbar middag på Jop's i Sundsvall. Sagolik mat, rekomenderas varmt. Nu är vi tillbaka på hotellet för fika inför natten. Shopping imorrn....


Attans nu har jag inte uppdaterat på ett tag igen...uselt...

Längtar tillbaka till


mallis.....

Varför ska det vara så himla kallt, nu vill jag att det ska vända och bli härliga vårdagar...
Varit underbart nu vissa dagar när solen har värmt och snön har tinat  :-)

De senaste arbetena i skolan har gått kanon med MVG i betyg på samtliga...Bra Linda

Nils har nån slags illamående tid varannan dag, både morgon och kväll men sen blir det inget mer, mycket underligt. Måste nog kolla upp det om det inte ger med sig snart...stackarn...
Har kollat med skolan om han äter och om det har hänt något speciellt. Men inget har varit något som de tänkt på, han har varit som vanligt. Men vid maten äter han dåligt och har för bråttom ut på rast. Andra äter och går sen men Nils äter väldigt sakta, har han alltid gjort. Så nu skulle läraren ha mer koll på honom så han får i sig iaf något till lunch. Han växer så han måste ju äta.
Äter inte jag så mår jag också illa. Så vi f¨r hoppas på att det är problemet och att det blir bra nu.

Igår var Vidar så trött medan jag lagade mat att han somnade i soffan och när jag hämtade honom för att äta så somnade han om......på matbordet....sötsnöret....


Imorgon åker vi mot sundsvall vid 9.00 och sen ska vi bada på Himlabadet hela dagen, sen sova på hotell och äta en brakmiddag. Följa festivalen om vi hittar någon tv och sen sova en god natts sömn och äta en en suverän hotell frukost. Sen blir det nog lite shopping innan hemfärd. Gött med en minisemester så här mitt i kallaste vintern. Härhemma får elpatronerna göra sitt medan vi är borta så vi kommer hem till ett VARMT hus.

Har städat, pluggat, tagit reda på all tvätt, tvättat all tvätt, handlat och fixat med elbolag och hemtelefoni idag, nu ska här sparas pengar.
Csn har beviljat min ansökan, så det var skönt.

Ska försöka jobba så mycket som det bara går, hellre lön än lån.


Var till massör häromkvällen med mamma, superduktig. Är fortfarande öm men känner ändå att nåt är fel i min höft/ländrygg. Känns som det hakat ur. Måste nog ringa och boka en ny tid till söndagkväll. Måste rätta till detta...inte skönt !

Ja, nu har jag väl uppdaterat det mesta som hänt.

Skicka gärna bra vardagsrecept om ni har några, slut på fantasin ja.....
Kommer att lägga ut våra matsedlar på söndagar hädanefter.....så kan vi byta med varandra    :-)


Önskar alla en trevlig helg, vi ska leka och mysa hela resan....kram kram


helgen som var...

Vi mös i soffan i fredags, hela familia...:-)
Somnade med barnen i våran nya säng, vilket ledde till ett större problem. Sam somnade i soffan och ingen satte alltså på Vidar blöja för natten. Vid fyra vaknar jag av att det är så kallt och trångt, barnen har tryckt in mig i mitten och Vidar har kissat en hel pöl genom bäddmadrass och alltihopa....jaha börja flytta barn till sina egna sängar, bädda ur säng, skölja madrass i badkaret....tog täcket och la mig i soffan...sam skulle prompt ligga direkt på resårmadrassen...nej tack...för hårt !!
På lördagen: ringa syrran för att kunna tvätta allt i hennes hus grovtvättstuga...
Sen ringde Gunnar ( sams styvpappa) och berättade att han fått operera sig i veckan och var helt handikappad. Samt att Sams mamma hade pajat ryggen, så vi packade in oss med alla nerkissade sängkläder i bilen och for på stan...Slängde in tvätt....Bära ved och snabbkaffe i stugan, hänga tvätt och slänga in nästa maskin...sedan vidare till Sams mormor för att bära ved och hacka is..hämta blöt tvätt....det ledde till att pojkarna var vrålhungriga så vi tog en sen lunch på MAX till pojkarnas förtjusning ! Började få ont i huvudet på vägen hem...men jag hade bestämt att jag skulle låna mammas längdskidor för en tur, så hem svira om och ut i spåret....kom hem och sen var det kört....migrän så jag trodde jag skulle DÖ...Tack o lov så var Sam hemma och kunde styra pojkarna och deras ljudnivå i rätt riktning..
3 naproxen 2 alvedon och tre timmar senare var jag halvt som folk igen, lite flummig men ingen kännbar smärta.
Det här är det absolut värsta tillfällena i mitt liv, jag blir helt väck. Okontaktbar och väldigt otrevlig.
Tur att det inte händer så ofta, men jag känner nu att denna gång såsom de senaste gångerna beror på min låsning i vänstra skulderbladet som kommer och går. Ska boka en massage för att kanske få bukt med detta. Känner lite i huvudet idag med men det är bara lindrigt, ska göra kväller snart. Blev väckt 4.05 i morse, då tyckte Vidar att vi skulle äta gröt...det tyckte inte jag...sen sov han inge mer...
Tänkte skriva om "Mello" med men jag får nog spara det tills torsdag. Måste iaf få säga att Me and my drumkommer bli sommarens plåga....vill gå på club 25 och tokdansa till In the club....fy sjutton va roligt det skulle va...alldeles för länge sen nu !!!!! kanske ska lägga fram ett förslag till klasskompisarna om utgång, vore skitskoj.

Imorgon är det heldag i skolan med redovisning på fm och föreläsning på em. Sen hem och laga middag...sen viktigt årsmöte med Växbobygden.
Suttit och fixat allting inför nu så huvudet är trött..

Klart slut // Linda



Vi är hos gammelUlla och fixar lite. Ved o...

20110205038 (MMS)

Vi är hos gammelUlla och fixar lite. Ved och mat. Sen blir det mat på Max. Önskemål från pojkarna. Ha en bra lördag.


Härliga sol. Jag blir så glad av dessa lju...

20110202034 (MMS)

Härliga sol. Jag blir så glad av dessa ljuvliga dagar som komma skall. Idag ska vi redovisa vårt första arbete. Nervöst? Ja lite. Man har ju inte riktigt kommit in i skolgrejen än. Vi får se hur det går, håll tummarna.


RSS 2.0