Har placerat mig i soffan med väldigt snor...

bild035 (MMS)

Har placerat mig i soffan med väldigt snorig Vidar. . :-(


Fest och mat hos svägerskan i arbrå, ha en...

bild034 (MMS)

Fest och mat hos svägerskan i arbrå, ha en trevlig kväll mina hjärtan.


Är på jobbet, en liten stund till.

bild033 (MMS)

Är på jobbet, en liten stund till.


Mitt fynd till resan. . :-)

bild031 (MMS)

Mitt fynd till resan. . :-)


Jag klöpp till med lugg i morse. . :-) va...

bild030 (MMS)

Jag klöpp till med lugg i morse. . :-) vad tycks


Vidar läser ljusnan i morgon solen. . :-) ...

bild028 (MMS)

Vidar läser ljusnan i morgon solen. . :-) skön kille. . ;-)


Nu åker min prins till skolan för första d...

bild027 (MMS)

Nu åker min prins till skolan för första dagen i ettan. . ;-) han var nog lite nervös tror jag. Men som han längtat hela sommar lovet. . :-) åh vilken gull unge jag har.


SMS-inlägg

bild024 (MMS)


SMS-inlägg

bild011 (MMS)


SMS-inlägg

bild005 (MMS)


Korv i skogen på våran härliga familje sön...

bild004 (MMS)

Korv i skogen på våran härliga familje söndag. . :-) svamp står oxå högt på listan. Vidar är hungrig stackarn. Mamman med.


Brännboll all day long. . :-)

bild002 (MMS)

Brännboll all day long. . :-)


Bingo idag på jobbet, vunnit tre vinster i...

bild000 (MMS)

Bingo idag på jobbet, vunnit tre vinster inför sista omgången. Sen ska vi äta lunch och åka och fiska. Ha en kanon dag.


SMS-inlägg

bild023 (MMS)


Det här är livet, vi är i öjung och fiskar...

bild022 (MMS)

Det här är livet, vi är i öjung och fiskar med jobbet. Solen skiner, fisken sover . :-( nu kaffe på bryggan. . :-)


SMS-inlägg

bild021 (MMS)


Idag gör jag min sista dag på Ringslycka...

Idag gör jag min sista dag på Ringslyckan. Trist, kommer sakna alla gulliga tanter och farbröder här. Alla har de ju sina sidor. . :) på måndag ska jag på ett ännu nytt ställe bara för den veckan. Veckan efter vet de inget om än, som vanligt. Måste åka på sjukhuset och hälsa på L oxå, undra om man får ta med blommor. Ska plocka en bukett hemma, så hon har nåt att glädjas åt. Nu ska vi snart packa in alla här och fara på stan, fika och titta på folk, det är ju marknad. Kanske ska ta en tur dit ikväll med barnen. . :-) längtar som tusan till mallis. . :-)


Vi har en kors spindel som bor på vår bro....

bild020 (MMS)

Vi har en kors spindel som bor på vår bro. Ska man utrota den eller inte? Det regnar ju redan så man kanske ska passa på idag. Inte så kul om nån skulle bli biten. . :-( hittade knappt nå kantareller i bergvik, konstigt. . Var ju så mkt där förra året. Men det är nog bra med regnet som kommer nu, det behövs verkligen i skogen. Torrt torrt torrt. . Imorrn ska jag jobba till fyra sen på möte, ett hemligt möte. . :) Nils är iaf riktigt nöjd med sin födelsedag, tur det då. Fina presenter, tårta och släktträff på samma gång. Godnatt


SMS-inlägg

bild019 (MMS)


Blev lite tokigt inlägg det där. Gasen. ...

Blev lite tokigt inlägg det där. Gasen. . . . skulle stå hårfön i full gas och han bara ligger där snällt. Idag är en stor dag här hemma. Nils fyller sju idag och såklart blir det kalas för hela tjocka släkten. Förväntansfull dag. . :) just nu är han ute och prövar sitt nya kastspö. Han blev så lycklig. . :-) skriver mera senare.


Syrran har badat stackars hunden. Han är s...

bild018 (MMS)

Syrran har badat stackars hunden. Han är så snäll så det är sjukt. Gasen


Är så trött idag. Jag förstår inte varför....

Är så trött idag. Jag förstår inte varför. . :-( lyssnar på en gubbe som messar om gamla dar. Hjälp mä. . :-)


Nils fick en present idag av mig. Konsert ...

bild016 (MMS)

Nils fick en present idag av mig. Konsert i freluga. Martin Stenmarck, han sa knappt ett ord. Bara njöt. . :-) det var hur bra som helst. Imorrn blir det jobbet sen ner på stan och handla det sista inför födelsedag. Göras tårta m m fullt upp alltså. Nu har Sam och jag kollat på nya serien The diplomat, suverän början fortsätter imorrn kväll och då ska allt vara klart inför tisdag. Då är jag ledig oxå. Skönt. Fira hela dagen ska vi göra. . :-) godnatt med er. . .


Bakas bullar i vårt sömniga hus. . :-) end...

bild015 (MMS)

Bakas bullar i vårt sömniga hus. . :-) endast vidar och jag vaken. Kaffe och saft till frukost, bullen kommer om en timme eller två. . ;-)


SMS-inlägg

bild013 (MMS)


Fotbollscup i lottefors. Massa folk och en...

bild011 (MMS)

Fotbollscup i lottefors. Massa folk och en massa fika. Ikväll ska jag ut med bästa Bettan och Malin. Hoppas det blir roligt. . :-) förfest i sörbo. Solen skiner nästan igenom, men det är varmt och skönt iaf.


Sol vila. . :-) innan jag går på lunch. Må...

bild010 (MMS)

Sol vila. . :-) innan jag går på lunch. Många ligger och vi andra är ute och får lite färg. Det blev kräftor ikväll Mmm gott. . :-) lite vin till o kanske ifall vi har sån tur.


På väg mot jobbet, sen ledig helg. Ah skön...

bild009 (MMS)

På väg mot jobbet, sen ledig helg. Ah skönt. Lite skärså, martin, öl och goda vänner ska jag fylla den med. Bokning av resa oxå, velar med hotell. ;-) kanske lite kräftor ikväll, ser väl om Sam ordnar det idag. Nu är jag framme, ha en trevlig fredag allihopa. Kram


Förlåt. . . . . . Har inte...

bild008 (MMS)

Förlåt. . . . . . Har inte bloggat på länge men nu ska det bli ordning igen. Jobbar som en tok och sen är det ved som fyller våra timmar på kvällen. Men nu är veden för i vinter inne i pannrummet. Skönt, nu ska vi bara köra lite ved från grannars som vi kan elda nu. Ikväll ska barnen och jag ner till sis och kolla kanske boka utlandsresa. . :-) mallorca, gran canaria. ? Det är frågan. Blir i slutet på september iaf. Längtar. . ;) blir nog inge mer jobb i arbrå för mig heller, blir nog kvar på ringshög tills avtalet går ut to m sista augusti. Trivs bra där, lite roligt också. Mamma och pappa åker till Riga idag, är nog på båten nu, fick nåt för sig igår och bokade en resa med hotell. Det tycker jag är härligt när de bara kan unna sig det. Jag hoppas verkligen de får en super resa. Ledig imorrn är jag och då ska det bakas inför sju års kalas. Bullar, kakor och tårtbotten. . :-) skulle bli regn så en perfekt dag för det ändamålet tycker jag. Kanske hinner nå mera också.


SMS-inlägg

bild007 (MMS)


SMS-inlägg

bild007 (MMS)


SMS-inlägg

bild000 (MMS)


SMS-inlägg

bild000 (MMS)


SMS-inlägg


RSS 2.0